Grootste showtuin van het noorden!

Bezoek ons op:

Bitgumerdyk 32, 9041 CE Berlikum

20.000m2 showtuin

Grootste van het noorden

Verzending gratis boven € 1.750,-

Persoonlijke klantenservice

Mooie recensies ★★★★★

Onze diensten

Diensten 1

(sier)Bestrating

Wij zijn gespecialiseerd in het vakkundig aanleggen van bijvoorbeeld uw oprit of terras. Met veel passie en precessie leggen wij netjes en snel de stenen in uw grond. Wij geven adviezen waar nodig en maken samen met uw een passend ontwerp.

Diensten 2

Overige diensten

Wij worden ook regelmatig gevraagd voor schuttingen, muurtjes en andere relevante projecten. Uiteraard is dit geen enkel probleem en hebben we voor deze projecten een aanpak en advies op maat. Ook het slopen of bijvoorbeeld uitgraven van tuinen, verwijderen van bomen, etc. behoren allemaal tot de mogelijkheden.

Diensten 3

Tuinaanleg

Naast de bestrating, zijn wij ook gespecialiseerd in het aanleggen van een mooie tuin op maat. Samen met u maken wij een passend ontwerp en organiseren de aanschaf van o.a. de graszoden, bloembakken, bomen, planten, etc.. Heeft u al een idee hoe wij uw tuin aan gaan pakken?

Heeft u een specifieke vraag?

Wij van Westra sierbestratingen helpen u graag. Wij leveren een breed scala aan diensten. Wilt u de tuin graag aanpakken maar weet u niet zo goed hoe? Stuur ons een e-mail of bel ons gerust.

Diensten 3

Tijdens de schoolvakanties zijn wij ma-vr geopend van 08:00 - 17:00 en zaterdags van 08:00 - 15:00 uur.