Grootste showtuin van het noorden!

Bezoek ons op:

Bitgumerdyk 32, 9041 CE Berlikum

20.000m2 showtuin

Grootste van het noorden

Verzending gratis boven € 1.750,-

Persoonlijke klantenservice

Mooie recensies ★★★★★

Keramische tegels: Dé trend op dit moment in de sierbestrating

Ondertussen zijn ze niet meer weg te denken in het tegelassortiment: keramische tegels. Je ziet ze overal. Ze zijn in allerlei kleuren, stijlen en afmetingen verkrijgbaar.

De tuin wordt een steeds belangrijkere plek voor ons in deze drukke digitale wereld. Het is daarom prettig een terras te creëren waar je tot rust kan komen. En daarbij is de keuze voor een onderhoudsarme tuin snel gemaakt. Steeds meer mensen die een nieuw terras willen, kiezen daarom voor keramische tegels. Doordat keramische terrastegels een glad oppervlakte hebben, hechten algen en mossen zich niet makkelijk en zijn ze makkelijk schoon te maken. Bovendien zijn keramische tegels milieuvriendelijk en duurzaam.

Bijna elke ondergrond is geschikt voor het plaatsen van deze tegels. Keramische tegels verdragen alle seizoenen. In de zomer hoef je je geen zorgen te maken over vlekken van bijvoorbeeld de barbecue of krassen van de tuinmeubelen. In de winter blijf je met beide voeten op de grond, dankzij de antisliplaag. Hierdoor blijven de terrastegels langer mooi. En blijft er dus meer tijd over om van de tuin te genieten.

Keramische tegels: Dé trend op dit moment in de sierbestrating 1

Benieuwd naar welke kleuren en formaten keramische tegels er zijn?

Bij Westra Sierbestrating ben je aan het juiste adres. Wij informeren je graag over welke formaat tegels voor jouw tuin geschikt zijn. Bij ons kunt u niet alleen tegels bestellen, wij hebben beschikken over het juiste materiaal en jaren ervaring om jouw tuin op de juiste manier te bestraten of aan te leggen.

Laat ons je inspireren over de nieuwste tuintrends. Niet voor niets beschikken wij over de grootste showtuin van het noorden. Daarin vind je onder andere Tuinhout, blokhutten en accessoires voor de tuin. Bezoek onze groeiende webwinkel of kom langs aan de Bitgumerdyk 32 in Berltsum. Advies vragen mag natuurlijk ook. Dat kan via 06-24304773 of info@westrasierbestrating.nl.

Reageren

Westra Sierbestrating

Met ruim 20.000m2 showtuin en een uitgebreid assortiment, hebben wij ook voor u de juiste materialen. 

Recente blogs

Volg ons op Facebook

Een greep uit de producten

Offerte aanvragen?

Geheel vrijblijvend een offerte aanvragen? Neem dan contact met ons op via de rode knop!

Tijdens de schoolvakanties zijn wij ma-vr geopend van 08:00 - 17:00 en zaterdags van 08:00 - 15:00 uur.