Grootste showtuin van het noorden!

Bezoek ons op:

Bitgumerdyk 32, 9041 CE Berlikum

20.000m2 showtuin

Grootste van het noorden

Verzending gratis boven € 1.750,-

Persoonlijke klantenservice

Mooie recensies ★★★★★

keramische tegels en betontegels

Iedereen kent ze wel die grote tegels die met een paar exemplaren al een mooi terras kunnen vormen. Wat u misschien nog niet wist is dat deze stenen Keramische terrastegels heten. Bij Westra Sierbestrating hebben we een groot assortiment aan Keramische terrastegels in tientallen verschillende kleuren en allerlei verschillende maten. Tegenwoordig zijn er zelfs Keramische terrastegels van 3 cm dik! Ze zijn er in tientallen kleuren en de prints zijn levensecht. 

Keramische tegels

Bij Westra Sierbestrating vindt u de terrastegels in verschillende kleuren als “Urano Beige” maar ook in verschillende stijlen zoals de steen genaamd “Antwerpen”. Bent u nou ook zo benieuwd naar hoe de terrastegel genaamd “Antwerpen” er bij Westra Sierbestrating uitziet? Neem dan gerust een kijkje op onze website.

Heeft u altijd al een terras willen aanleggen in uw tuin waar u zomers gezellig met vrienden of familie kunt zitten? Dan bent u bij Westra Sierbestrating op het juiste adres, wij bieden namelijk een groot assortiment aan betontegels.

Ik hoor u al denken, waarom betontegels? Met de betontegels die Westra Sierbestrating aanbiedt kunt u een overzichtelijke scheiding creëren tussen het deel van de tuin dat als terras word gebruikt en de rest van de tuin. Maar schrik niet, het is natuurlijk niet de bedoeling dat de betontegels heel erg afwijken van de style van de rest van de tuin. Gelukkig zijn onze betontegels juist erg goed te combineren met andere tuintegels. Hiernaast is de prijs-kwaliteit verhouding van de betontegels erg goed. Ze gaan erg lang mee, zijn betaalbaar en de betontegels kunnen vanwege hun formaat vrij simpel door u zelf worden aangelegd.

Wilt u wat meer over de betontegels van Westra Sierbestrating weten? Neem dan gerust een kijkje op onze website, iedere tegel heeft namelijk een unieke beschrijving.

Laat ons je inspireren over de nieuwste tuintrends. Niet voor niets beschikken wij over de grootste showtuin van het noorden. Daarin vind je onder andere Tuinhoutblokhutten en accessoires voor de tuin. Bezoek onze groeiende webwinkel of kom langs aan de Bitgumerdyk 32 in Berltsum. Advies vragen mag natuurlijk ook. Dat kan via 06-24304773 of info@westrasierbestrating.nl.

Producten

Ook geïnteresseerd in keramische tegels en betontegels? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op en wij zullen samen met u kijken naar een mooie oplossing.