Grootste showtuin van het noorden!

Bezoek ons op:

Bitgumerdyk 32, 9041 CE Berlikum

20.000m2 showtuin

Grootste van het noorden

Verzending gratis boven € 1.750,-

Persoonlijke klantenservice

Mooie recensies ★★★★★

Ontdek de grootste showtuin van het noorden

Graag presenteren wij onze ruime keus aan siertegels, bestratingen, tuinhuizen, grind en nog veel meer… in de grootste showtuin van het noorden! Tijdens het bezoek aan de Bitgumerdyk 32 in Berlikum helpen wij jou graag bij het zoeken naar de juiste producten voor in en rondom de tuin.

Heb je wat moois gezien op internet of social media en zou je dat graag in de tuin willen hebben? Bij Westra Sierbestrating denken wij graag met je mee en helpen je met het selecteren van de gewenste materialen.

Onze showtuin is voorzien van de bekendste merken zoals Redsun, Tuinvisie, Kijlstra, gardenlux en Excluton. Ook tonen wij graag onze tuinhuizen, speeltoestellen en blokhutten van Tuindeco en adviseren wij je graag over de mogelijkheden voor een veranda of overkapping van Aluxe. Door ons ruime aanbod hebben wij voor elk budget de gewenste tuinproducten. Deze producten zijn van topkwaliteit en onze bestratingen zijn duurzaam geproduceerd.

Wanneer je een keuze hebt kunnen maken informeren wij je graag over de levering van het product. Twijfel je bijvoorbeeld hoeveel vierkante meter tegels je nodig hebt of heb je geen idee hoe je het zelf gaat aanleggen? Geen probleem! Wij berekenen het benodigde aantal vierkante meters op locatie en kunnen het bestrating werk ook voor je uitvoeren.

Het is ons streven om de nieuwste siertegels en bestrating showborden in onze showtuin te presenteren. Ook informeren wij jou graag over de nieuwste trends zoals de keramische tegels.

Kom eens langs aan de Bitgumerdyk en laat u inspireren in de grootste showtuin van het noorden!

Reageren

Westra Sierbestrating

Met ruim 20.000m2 showtuin en een uitgebreid assortiment, hebben wij ook voor u de juiste materialen. 

Recente blogs

Volg ons op Facebook

Een greep uit de producten

Offerte aanvragen?

Geheel vrijblijvend een offerte aanvragen? Neem dan contact met ons op via de rode knop!

Tijdens de schoolvakanties zijn wij ma-vr geopend van 08:00 - 17:00 en zaterdags van 08:00 - 15:00 uur.