Grootste showtuin van het noorden!

Bezoek ons op:

Bitgumerdyk 32, 9041 CE Berlikum

20.000m2 showtuin

Grootste van het noorden

Verzending gratis boven € 1.750,-

Persoonlijke klantenservice

Mooie recensies ★★★★★

Particulier en zakelijk

Particulier

Wilt u graag een nieuwe tuin laten aanleggen, uw tuin of oprit laten opknappen of simpelweg iets nieuws toevoegen aan uw tuin? Dan bent u bij Westra Sierbestrating aan het juiste adres. Wij zijn gespecialiseerd in het vernieuwen of aanleggen van tuinen op maat. Daarnaast beschikt Westra Sierbestrating over een groot assortiment aan producten die we kunnen gebruiken om een speciaal plekje voor u te creëren, denk aan tuinhuizen, plantenbakken en nog veel meer. Wij bespreken graag uw wensen en spelen daarop in met een passend ontwerp. Westra Sierbestrating beschikt over een groot team die er samen voor zorgt dat uw tuin helemaal naar wens wordt aangelegd. Op deze manier creëren wij samen uw droomtuin en heeft u er zelf nauwelijks omkijken naar. 

Zakelijk

Ook de zakelijke markt is bij ons van harte welkom. Voor startend bedrijven is het natuurlijk fijn als het bedrijfspand vanaf het begin af aan een aantrekkelijke uitstraling heeft. Wij van Westra Sierbestrating staan ten alle tijden klaar om u hiermee te helpen. Westra Sierbestrating wordt ingezet door gemeenten om wegen te bestraten en is gespecialiseerd in het aanleggen van onder andere opritten, parkeerplekken, tuinen om uw gebouw, etc. Kort samengevat zorgen wij ervoor dat de eerste indruk van uw bedrijf goed is wanneer iemand het parkeerterrein op komt rijden en het gebouw van de buitenzijde bekijkt.

Bent u nou geïnteresseerd in een van deze diensten van Westra Sierbestrating? Kom dan gerust eens langs aan de Bitgumerdyk 32 in Berltsum. Ook kun je contact opnemen via 06-24304773 of info@westrasierbestrating.nl.

Tot snel!