Grootste showtuin van het noorden!

Bezoek ons op:

Bitgumerdyk 32, 9041 CE Berlikum

20.000m2 showtuin

Grootste van het noorden

Verzending gratis boven € 1.750,-

Persoonlijke klantenservice

Mooie recensies ★★★★★

Grind & Split

Zoekt u nog een manier om u tuin of oprit aan te kleden? Dan is grind en split van Westra Sierbestrating echt iets voor u. Sierbestrating in de vorm van grind en split is één van de makkelijkste manieren om uw tuin of oprit milieubewust te verharden of decoreren. Het is vooral een makkelijke vorm van Sierbestrating omdat grind en split simpel te verwerken en onderhoudsarm is. 

Ardenner Split Grijs (donker)

Grind en split werd al gebruikt voor jaren 30 woningen maar geeft tot op de dag van vandaag u tuin nog steeds een unieke uitstraling. Tegenwoordig worden er voor de sierbestrating namelijk vaker tegels van keramiek gebruikt dan grind en split. 

Houdt u ervan om u tuin een zo natuurlijk mogelijke uitstraling te geven? dan is grind en split van Westra Sierbestrating echt een aanrader. We hebben ze in allerlei verschillende kleuren en maten dus neem gerust een kijkje op onze website.

Producten

Ook geïnteresseerd in grind of split? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op en wij zullen samen met u kijken naar een mooie oplossing.