Grootste showtuin van het noorden!

Bezoek ons op:

Bitgumerdyk 32, 9041 CE Berlikum

20.000m2 showtuin

Grootste van het noorden

Verzending gratis boven € 1.750,-

Persoonlijke klantenservice

Mooie recensies ★★★★★

Westra Sierbestrating opent haar deuren.

Verhuizing voor Westra Sierbestrating

Wij van Westra Bestratingen hebben niet stil gezeten de afgelopen maanden. Door het succes en de snelle groei van het bedrijf liepen we aardig tegen ons plafond aan. Gelukkig kwam er op een prachtig moment een kans om het terrein van Tolsma sierbestrating over te nemen. Dit hebben we dan ook met beide handen aangepakt en Westra Sierbestrating uit de grond gestampt. 

Grootste showtuin van het noorden

Door een nieuwe weg in te slaan, verwachten wij onze particuliere en zakelijke klanten op grotere schaal van dienst te kunnen zijn. Met dezelfde hoge kwaliteit, snelle opleveren en goede service hoog in het vaandel. Bij de overname van het bedrijf, komt ook een grote showtuin kijken. Sterker nog, het is en blijft de grootste showtuin van het noorden. Naast tegels en soorten bestrating kunnen wij u nu ook onze veranda’s, tuinhuizen en complete tuinkamers tonen op het terrein. Kom gerust eens langs aan de Bitgumerdyk nummer 32 in Berlikum

Westra Sierbestrating opent haar deuren. 1

Nieuwe Webshop Westra Sierbestrating

Bij een nieuwe locatie en een nieuwe naam heeft Westra Sierbestrating nu ook een nieuwe webshop. Hier kunnen zakelijke en particulieren klanten tegels bestellen. Zo kan men niet enkel bepaalde projecten thuis zelf uitvoeren, men krijgt ook een beter beeld op de soorten tegels die beschikbaar zijn. Hoewel Westra Sierbestrating een nieuwe weg is ingeslagen, vindt eigenaar Jacob Westra het contact met de klant nog steeds het allerbelangrijkste. “Zaken meer automatiseren is hartstikke handig, maar met klanten omgaan blijft het allermooiste”. De website is te bezoeken via www.westrasierbestrating.nl. 

Offerte aanvragen?

Voor complete tuin, terras en oprit aanleg. Veranda’s, tuinhuizen, overkappingen, schuttingen, bestrating, grondwerk, riolering en veel meer… Bel 0518-202014, 06-24304773 of e-mail naar info@westrabestratingen.nl.

Meer informatie via www.westrasierbestrating.nl.

Reageren

Westra Sierbestrating

Met ruim 20.000m2 showtuin en een uitgebreid assortiment, hebben wij ook voor u de juiste materialen. 

Recente blogs

Volg ons op Facebook

Een greep uit de producten

Offerte aanvragen?

Geheel vrijblijvend een offerte aanvragen? Neem dan contact met ons op via de rode knop!

Tijdens de schoolvakanties zijn wij ma-vr geopend van 08:00 - 17:00 en zaterdags van 08:00 - 15:00 uur.